OM OSS

Joramo & Tørset Bygg AS er din totalleverandør på alt i fra oppføring av hus, hytter, tilbygg, næringsbygg, rehabilitering, grunnmur og byggesøknader. Vi ble etablert av tre brødre i 2005, og i dag finner du vårt kontor og lager på Ulsberg i Rennebu kommune. Virksomheten vår dekker stort sett Rennebu og Oppdal, men vi tar også oppdrag utenfor distriktet.

Vi er fem tømrere, alle med fagbrev og én med Mesterbrev, samt daglig leder. Ny lærling fra august 2017 og denne gang ei jente som er interessert i faget Tømrer! Vi leier også inn håndverkere etter behov. I juni 2012 ble vi også lærlingebedrift.

Vi hjelper deg med tegning og prosjektering av ditt bygg, men kan også bygge etter dine egne tegninger. Joramo & Tørset Bygg har leverandøravtale med Norske Hus.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Best i Norske Hus trykktest

I januar 2014 ble vi kåret til landets beste etter trykktesting for Norske Hus, etter målinger blant alle deres leverandører. Kravet om lufttetthet etter TEK10 er 2,5 på frittliggende hus og 0,6 på passivhus. Etter målinger i våre tre siste oppførte bolighus i Rennebu og Oppdal, kunne vi vise til resultatet 0,3 og 0,4 på trykktesten. Det er vi meget stolte av.

Årets forhandler for Norske Hus

Vi er kåret til årets forhandlet av Norske hus både i 2014 og i 2017!

Fra norskehus.no:

Norske Hus  har kåret Joramo & Tørset Bygg AS til årets forhandler for andre gang!

Årets forhandler blir kåret ut fra flere kriterier, fra markedsføring og salg til kundetilfredshet og kvalitet på arbeid.

Vi Gratulerer.

Admin